*نگاهی به فرصت های پیش روی نماینده ممسنی و رستم در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی*
به گزارش خبرنگار صدای ایل مسعود جمشیدی
پس از گمانه زنی های فراوان، سرانجام کمیسیون نماینده حوزه انتخابیه ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی مشخص گردید تا امید نصیبی با عضویت خود در *کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، اولین چراغ سبز را روشن نماید*. در حالی که انتظار میرفت نصیبی به واسطه تخصص خود در حوزه علوم سیاسی در کمیسیون امنیت ملی سیاست خارجی عضویت یابد، ولی به نظر میرسد وی با آگاهی از تجارب ناموفق برخی نمایندگان ادوار ممسنی و رستم در این کمیسیون از یکسو و ظرفیت های ممسنی و رستم در بخش کشاورزی از سوی دیگر، به این کمیسیون وارد شده است.
*پایگاه خبری - تحلیلی صدای ایل ضمن ابراز خرسندی از عضویت نصیبی در این کمیسیون، بر این باور است که فرصت های قابل توجه زیر میتواند برای ممسنی و رستم خلق گردد:*
*۱.فعالسازی پروژه سد پارسیان:* سد پارسیان که به عنوان یکی از مطالبات مهم کشاورزان ممسنی و رستم برای بهره برداری از ذخایر آبی به شمار میرود، همچنان راکد مانده که نیازمند رایزنی نماینده حوزه انتخابیه ممسنی و رستم با دستگاه های اجرایی ذیربط است. عضویت در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست بهترین فرصت استفاده از این شرایط است؛ هر چند به نظر میرسد شهرستان گچساران در پایین دست رودخانه فهلیان از اهرم فشار خود جهت جلوگیری از پروژه سد پارسیان استفاده خواهد کرد تا سد چمشیر زنده بماند.
*۲. حقابه سد چمشیر:* عضویت نصیبی در کمیسیون مربوطه، فرصت مناسبی است جهت بهره مندی ممسنی و رستم از حقابه سد چمشیر گچساران؛ چرا که رودخانه های فهلیان، شیو و کتی که از خاک ممسنی و رستم سرچشمه میگیرند، آب این سد را تامین مینمایند.
*۳. مکانیزاسیون و نوسازی تجهیزات کشاورزی:* کشاورزی سنتی ممسنی و رستم اقتضا مینماید که هر چه سریعتر به سوی کشاورزی مکانیزه سوق داده شود. تزریق بودجه به تعاونی های روستایی جهت تجهیز شرکت های تعاونی تولیدی به ادوات مدرن کشاورزی میتواند گام بزرگی در راستای انقلاب کشاورزی در این شهرستان ها باشد.
*۴. صادرات محصولات کشاورزی به حوزه خلیج فارس:* با توجه به ظرفیت عظیم ممسنی و رستم در حوزه کشاورزی، بخش عمده محصولات این شهرستان ها به ویژه صیفی جات (هندوانه و ...)، امکان صادرات به کشورهای حوزه عربی خلیج فارس را دارند. بهره گیری از ظرفیت دفاتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شیراز و بوشهر میتواند دریچه ورود به بازار کشورهای عربی باشد.
۵ *پیگیری سیلو رستم:* انتظار میرود با توجه به عضویت امید نصیبی در کمیسیون مربوطه، موضوع سیلو رستم بیش از پیش مورد پیگیری قرار گیرد.
*۶. راه اندازی صنایع تبدیلی بخش دشمن زیاری*: شهرستان ممسنی با اراضی باغی شگفت انگیز از ظرفیت مناسبی برای تولید محصولاتی همچون انگور برخوردار است. راه اندازی صنایع تبدیلی در بخش دشمن زیاری میتواند مانع از خام فروشی است محصول گردد و میزان درآمد باغداران را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
*۷. صیانت از جنگل بلوط*: در حالی که ممسنی و رستم قطب جنگل بلوط در استان فارس به شمار میروند، سالانه بخش قابل توجهی از این درختان در نتیجه خسکسالی، آتش سوزی، اقدامات افراد سودجو و بیماری های مربوط به درختان بلوط از بین میروند. اخذ ردیف بودجه از کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی و چانه زنی نماینده ممسنی و رستم با سازمان حفاظت محیط زیست میتواند نقش بسزایی در حفاظت از جنگل های بلوط این شهرستان ها به عنوان قلب تپنده زاگرس ایفا نماید.
در مجموع، با توجه به عضویت امید نصیبی در کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی، امید آن است که امید بتواند چرخ دنده های توسعه این شهرستان ها را طی دوره نمایندگی خود به حرکت درآورد
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
خبرهای شهرستان های ممسنی و رستم و استان فارس
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.